Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
baja13 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso omyjeme, osušíme. Potřeme hořčicí a položíme do pečící nádoby, do které předtím jsme nakrájeli cibuli na půlměsíčky. To celé zalijeme zeleninovým lečem, přikryjeme pokličkou nebo alobalem a pečeme v troubě cca 60min. Maso pustí skvělou šťávu a cibule i vypečené lečo to vše zahustí. Takto dělám i králičí a kuřecí maso.
Recept je z kategorií: Krkovička
brambory, bramborová kaše, rýže, těstoviny, ale i špecle.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
13.8.16 12:09
Cibule bolo 320 g, lečo domáce (3 dl pohár). Piekla som pod alobalom 2 hodiny a 15 minút, aby mäso bolo mäkkučké.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 3 labužníkůmOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Vepřové plátky na leču
1 příspěvek 6.11.09 21:59
Omlouvám se, byť jsem uvedla koření v ingrediencích, tak jsem na to pozapomněla v textu.