Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník Vlastinka02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso osolíme, opepříme a opečeme na oleji, potom pokmínujeme a v troubě pečeme do měkka za občasného podlévání vývarem. Na oleji osmažíme nakrájené houby, osolíme, okmínujeme. Když se maso upeče do měkka vyjmeme ho, do šťávy přidáme udušené houby, zalijeme je smetanou, ve které jsme rozmíchali trochu hladké mouky a povaříme (můžeme ještě trochu rozředit vývarem). Do omáčky přidáme najemno nasekaný kopr a ochutíme octem, je-li třeba. Maso nakrájíme na porce, vložíme do houbové omáčky a prohřejeme. Podáváme s knedlíkem, těstovinami nebo rýží.
Recept je z kategorií: Vepřové pečeně
knedlík, těstoviny, rýže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Vepřové pečené po staročesku