Recept Vepřové panenky s cibulí a žampiony

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Vepřové panenky s cibulí a žampiony

Postup

1. Panenky omyjeme, osušíme, nakrájíme na medailonky, mírně opepříme a na rozehřá­tém oleji z obou stran opečeme. Poté je vyjmeme a uchováme v teple. Cibule olou­peme a v celku opečeme na vypečeném tuku. Přilijeme vývar, přidáme bobkový list, osolíme, opepříme a dusíme 10 min. 2. Žampiony očistíme, spolu s medai­lonky přidáme k cibulkám a 8 min. dusí­me na velmi mírném ohni pod bodem varu. Bobkové listy vyjmeme. Artyčoky roz­čtvrtíme, přidáme k pokrmu a vše ohřejeme. 3. Pokrm rozdělíme na talíře a podáváme napří­klad s těstovinami.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 09.04.04 vloženo
  • 7994x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 460 kcal, 27 g bílkovin, 35 g tuků, 5 g sacharidů
  • 600 g vepřových panenek
  • 3 lžíce oleje
  • 120 g malých cibulí
  • 200 ml masového vývaru (z kostky)
  • 3 bobkové listy
  • sůl
  • pepř
  • 110 g malých žampionů
  • 4 artyčoková srdíčka (sterilovaná)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřové panenky s cibulí a žampiony

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Chilli con carne Chilli con carne

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz