Recept Vepřové na žampionech
Labužník kamil.ka02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Maso nakrájíme na proužky a prudce osamhneme v rozpáleném tuku. V kastrolu necháme zesklovatět dvě nadrobno nakrájené cibule, přidáme 500 g oloupaných a nakrájených žampiónů, osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou asi 15 minut. Do podušených žampiónů přidáme osmažené maso, podlijeme sklenkou bílého vína, necháme přejít var a zahustíme lžičkou solamylu rozpuštěného v troše vody.
Recept je z kategorií: Vepřové maso
- 10.07.04 vloženo
- 29696x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 500 g libového vepřového masa
- 2 cibule
- 500 g oloupaných a nakrájených žampiónů
- Sůl
- Pepř
- 1 sklenka bílého vína
- 1 kávová lžička solamylu
Doporučená příloha
Rýže
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Vepřové na žampionech
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Vepřové na žampionech