Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
hradoch Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Pokrájené houby dáme do vody na chviličku povařit, pak scedíme.(Pokud nemám čerstvé houby nahrazuji je houbovým kořením = pomleté sušené houby). Cibuli pokrájíme nadrobno a osmažíme na sádle. Maso pokrájené na kostky, osolené, opepřené dáme orestovat k cibuli, pak podlijeme vývarem, doplníme vodou a přidáme houby ( nebo koření viz. výše) a necháme vařit skoro doměkka. Před dovařením masa přidáme do hrnce fazolky a prolisovaný česnek, necháme ještě asi 5 minut povařit. Nakonec zahustíme zásmažkou (nebo záklechtkou), dochutíme solí, pepřem a necháme projít varem. Omáčku je možné nakonec zjemnit troškou smetany.
Recept je z kategorií: Dušené vepřové maso
Bramborový knedlík, brambory nebo rýže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
2.4.21 16:57
Je to výborný a jednoduchý jídlo.Urcite uvařím znovu.Smetana není potreba
Líbí se miOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Vepřové na houbách s fazolkami