Recept Vepřové na hořčici

(Hodnoceno 1x) Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Vepřové na hořčici

Postup

Cibuli nastrouháme na jemném struhadle a spolu s mletým kmínem a paprikou ji jemně orestujeme na oleji (jen krátce, aby paprika nezhořkla). Vložíme vepřové maso vcelku opečeme po všech stranách a obalíme směsí cibule, kmínu a papriky a dusíme v malém množství vody doměkka. Měkké maso opláchneme od směsi, vyndáme a do omáčky přidáme vodu, plnotučnou hořčici a zahustíme moukou s mlékem.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 23.03.04 vloženo
  • 7022x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2 hodiny

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • vepřové plecko nebo ramínko (asi 1 - 1,5 kg)
  • 2 velké cibule
  • olej
  • mletý kmín, mletá sladká paprika
  • plnotučná hořčice
  • polohrubá mouka a mléko na zahuštění (místo mléka možno i voda)
  • sůl

Doporučená příloha

  • houskový knedlík

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Zuzka1973 31.01.16 14:30

Místo oleje jsem dala sádlo a cibuli netýrala na struhadle, pouze jsem ji hodně na jemno pokrájela…
Mouka vůbec nebyla potřeba, díky cibuli to bylo tak krásně husté, že jsem dala k hořčici pak už jen kapku mléka a bylo to akorát.
Měli jsme s rýží a pochutnali jsme si :)

Uvaření se již líbí 3 labužníkům

Diskuse k receptu Vepřové na hořčici

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Chléb s celerem

Nejlepší recepty

Chilli con carne Chilli con carne
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Tatranské kuře Tatranské kuře

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz