Recept Vepřové na hořčici

(Hodnoceno 1x) Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Vepřové na hořčici

Postup

Cibuli nastrouháme na jemném struhadle a spolu s mletým kmínem a paprikou ji jemně orestujeme na oleji (jen krátce, aby paprika nezhořkla). Vložíme vepřové maso vcelku opečeme po všech stranách a obalíme směsí cibule, kmínu a papriky a dusíme v malém množství vody doměkka. Měkké maso opláchneme od směsi, vyndáme a do omáčky přidáme vodu, plnotučnou hořčici a zahustíme moukou s mlékem.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 23.03.04 vloženo
  • 7383x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2 hodiny

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • vepřové plecko nebo ramínko (asi 1 - 1,5 kg)
  • 2 velké cibule
  • olej
  • mletý kmín, mletá sladká paprika
  • plnotučná hořčice
  • polohrubá mouka a mléko na zahuštění (místo mléka možno i voda)
  • sůl

Doporučená příloha

  • houskový knedlík

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Zuzka1973 31.1.16 14:30

Místo oleje jsem dala sádlo a cibuli netýrala na struhadle, pouze jsem ji hodně na jemno pokrájela…
Mouka vůbec nebyla potřeba, díky cibuli to bylo tak krásně husté, že jsem dala k hořčici pak už jen kapku mléka a bylo to akorát.
Měli jsme s rýží a pochutnali jsme si :)

Uvaření se již líbí 3 labužníkům

Diskuse k receptu Vepřové na hořčici

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Jahodový pohár Jahodový pohár
Hruškový koláč Hruškový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz