Recept Vepřové maso s růžičkovou kapustou (MV)

esmeralda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Maso nakrájíme na větší kostky, osolíme, opepříme a promícháme. Ve vhodné nádobě vlníme naplno na oleji jemně nakrájenou cibuli cca 3 minuty. Přidáme maso, promícháme a vlníme další 3 minuty. Snížíme výkon na polovinu, je-li třeba podlijeme lžící vody a vlníme 5 minut. Přidáme na půlky nakrájenou kapustu, posypeme nakrájeným česnekem, promícháme a na poloviční výkon vaříme doměkka. Před podáváním pokapeme kečupem a posypeme sýrem. Tento recept byl inspirován receptem z kalendáře který mi věnovala při návštěvě ČR Jenofefa. Místo plecka jsem použila panenku, sýr jsem použila parmezán.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 30.08.07 vloženo
  • 7150x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 500 gr vepřového plecka
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • 50 gr cibule (cca půl cibule)
  • 2 lžičky oleje
  • 200 gr růžičkové kapusty
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžíce kečupu
  • 50 gr nastrouhaného tvrdého sýra

Doporučená příloha

  • Chleba nebo brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřové maso s růžičkovou kapustou (MV)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz