Recept Vepřové maso Gyros (po česku)

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso nakrájíme na tenké plátky, smícháme s kořením, lžící oleje, mírně osolíme a necháme 1/2 hodiny odpočinout. Na pánvi prudce opečeme na proužky nakrájenou papriku, cibuli, přidáme okořeněné maso a za stálého míchání opékáme. *Poznámka:* Místo na pánvi můžeme naložené maso rožnit na jehle. Čerpáno z obalu koření Gyros (*Avokádo*).

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 10.07.04 vloženo
  • 13438x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 500 g vepřového (*skopového*) masa
  • 1 PL koření Gyros
  • 1 velká cibule
  • 1 zelená paprika
  • 1 červená paprika
  • sůl
  • olej.

Doporučená příloha

  • bílé pečivo, chléb; rýže a zeleninový salát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřové maso Gyros (po česku)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Karbanátky

Nejlepší recepty

Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Květáková polévka Květáková polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz