Recept Vepřové kotlety po staročesku

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vepřové kotlety po obvodu a u kostí mělce nakrojíme, osolíme, opepříme, opečeme po obou stranách na oleji, podlijeme trochou vývaru a dusíme, až změknou. Kotlety vyjmeme, do šťávy nalijeme mléko, v němž jsme rozšlehali mouku, za stálého míchání uvedeme do varu a za občasného zamíchání va­říme asi čtvrt hodiny. Přidáme drobně usekaný kopr, ocet, sůl, rozmícháme, do omáčky vložíme kotlety a prohřejeme.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 19.12.03 vloženo
  • 6285x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 vepřové kotlety
  • sůl
  • mletý bílý pepř
  • olej
  • 100 g hub
  • 1/4 l mlé­ka
  • 50 g hladké mouky
  • vý­var
  • kopr
  • ocet
  • sůl.

Doporučená příloha

  • Podáváme s rýží, těstovi­nami nebo s houskovými kne­dlíky.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřové kotlety po staročesku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Chléb s celerem Chléb s celerem
Reveňový koláč Reveňový koláč
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz