Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Vepřové kotlety po obvodu a u kostí mělce nakrojíme, osolíme, opepříme, opečeme po obou stranách na oleji, podlijeme trochou vývaru a dusíme, až změknou. Kotlety vyjmeme, do šťávy nalijeme mléko, v němž jsme rozšlehali mouku, za stálého míchání uvedeme do varu a za občasného zamíchání vaříme asi čtvrt hodiny. Přidáme drobně usekaný kopr, ocet, sůl, rozmícháme, do omáčky vložíme kotlety a prohřejeme.
Recept je z kategorií: Vepřové maso
Podáváme s rýží, těstovinami nebo s houskovými knedlíky.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Vepřové kotlety po staročesku