Recept Vepřové kotlety na víně

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Kotlety zbavit přebytečného tuku, dobře je naklepat na velice plocho, okraje několikrát naříznout, osolit a opepřit a lehce obalit v mouce. Rozehřát polovinu másla na pánvi a osmažit kotlety po 1 1/2-2min na každé straně. Nalít na vše Marsala víno a nechat stát po 5min. Vyjmout kotlety a udržovat v teple. Seškrábat připečené části na pánvi a po malých kouscích za stálého míchání přidat zbývající máslo. Pokapat omáčkou kotlety. Podávat horké.

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 30.08.02 vloženo
  • 5011x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 vepřové kotlety, bez kosti
  • sůl a pepř dle chuti
  • 2 lžíce mouky
  • 60g másla
  • 100ml Marsala vína

Doporučená příloha

  • Smažené nové brambůrky s petrželkou a dobře vychlazené Frascati.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřové kotlety na víně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Květáková polévka Květáková polévka
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz