Recept Vepřové dušené v kyselém mléce - Litva
pjs Litevská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Maso nakrájené na kousky zalijeme kyselým mlékem, osolíme, zakryjeme pokličkou a dusíme na velmi mírném ohni do měkka. Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, mrkev, celer, petržel, pórek, oloupaná nakrájená rajčata, pepř, poprášíme moukou a rovněž dusíme do měkka. Do omáčky vložíme kousky masa a ještě tak 10-15 minut dusíme společně na mírném ohni. Hojně posypeme pažitkou.
Recept je z kategorií: Vepřové maso
- 31.10.02 vloženo
- 4866x zobrazeno
Ingredience
- 600g libového vepřového masa
- 30g másla
- 3-4 stroužky česneku
- 2 rajčata nebo rajčatový protlak
- 1 lžíce mouky
- 200 ml kyselého mléka
- 1-2 cibule
- 1/2 mrkve
- 1/4 celeru
- 1/2 pórku
- 1/2 petržele
- mletý pepř
- sůl
- 2 lžíce sekané pažitky
Doporučená příloha
Podáváme s vařeným bramborem.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Vepřové dušené v kyselém mléce - Litva
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Vepřové dušené v kyselém mléce - Litva