Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Vykostěný bůček nakrájíme na větší kostky, osolíme, vložíme na pekáček, posypeme hrubě sekaným česnekem, okmínujeme, poprášíme mletou paprikou a posypeme nakrájenou cibulí. Podlijeme troškou vody a pečeme ve vyhřáté troubě. Během pečení podléváme vodou a výpekem. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou a provaříme. Šťávu přecedíme. Je to super a zvláštní chuť to dostalo ještě tím, že jsme místo kmínu použili kmín římský.
Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
19.6.12 15:19
Vynikající dobrota, která se hodí snad ke všem přílohám…
My měli k hranolkům, ale moc dobře by to chutnalo i s brambory,
s rýží, s chlebem… Česnekem nešetřit
Já vynechala to závěrečné zahuštění… on ten výpek byl tak pěkný,
že jsem byla přemluvena k tomu milou mouku vynechat
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Vepřové dračky
@Fiona42 Reklama…?

Já k tomu udělala hranolky z našich doma vypěstovaných brambor, v troubě na plechu - úplně bez tuku… Kam se hrabou kupované, tukem nasáklé, hranolky
@Eja Skoro… ale ten česnek to dost podstatně odlišil… Alespoň já jej do klasických vrabců nedávám, ani tu papriku…
Ještě něco! Šťávu jsem necedil! Použil jsem kostku Maggi (šťáva k vepřovému masu), zkrátka trochu alchymie a invence!
Dobrý, moc dobrý! Použil jsem špetku římského kmínu a pivo na podlití. Příloha: pečené brambory s bylinkami (tymián, rozmarýn, celer. nať, libeček) a grilovacím kořením. Pivo na zapití! Nemělo to chybu.

99 příspěvků 21.9.10 21:00
Toto nemůže nechutnat.