Recept Vepřová žebírka podle pražského uzenáře

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vepřová žebírka hodně naklepeme. Na části másla osmažíme cibulku, přidáme usekaný mozeček, šunku a žampiony, nakrájené na kostičky, osolíme, podusíme a nakonec přidáme vejce a spojíme.

Touto směsí naplníme žebírka, svineme ke kosti a obalíme plátkem slaniny.

Pečeme v troubě na másle.

Recept je z kategorií: Vepřové maso


Reklama

Nahlásit recept

  • 6063x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g vepřové pečeně
  • 100g šunky
  • 50 g mozečku
  • 200 g žampionů
  • 2 vejce
  • 100 g slaniny
  • 80 g másla
  • 50 g cibule
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřová žebírka podle pražského uzenáře

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz