Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Žebírka rozsekneme na porce. Z uvedených ingrediencí smícháme marinádu, žebírka do ní namočíme a uložíme do chladu. Občas otočíme. Před grilováním marinádu slijeme a žebírka opékáme po obou stranách dozlatova. Během grilování potíráme marinádou.
Poznámka:
Stejnou marinádu lze použít i na kuře.
Čerpáno z knihy Vaříme podle horoskopu (2001).
Recept je z kategorií: Žebírka
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
27 příspěvků 16.12.09 00:26
Ahojky, recept se mi moc líbí, zrovna to jdu zkusit
ten plát se stejně rozseká na jednotlivé porce, čili je, dle mého názoru, úplně jedno, když se použijí přímo jednotlivé kusy žeber a ty jsou snad k sehnání všude ;o)
Pěkné ,ale kde vzít ten plát.Řezníci je přliš nemají a když tak uzený.