Recept Vepřová pečeně s liškami a řapíkatým celerem

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Vepřová pečeně s liškami a řapíkatým celerem

Postup

Maso omyjeme, osušíme. Do pekáče dáme oloupanou, nakrájenou cibuli, nakrájený řapíkatý celer. Přidáme česnek, maso, lišky, osolíme, okořeníme. Podlijeme trochou vývaru. Dáme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme zhruba hodinu a půl přikryté. Dopékáme odkryté, dokud není masíčko pěkně měkké.

Recept je z kategorií: Hlavní jídlo Maso Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 11.11.12 vloženo
  • 3113x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2 hod

Ingredience

  • 1000 g vepřové pečeně
  • 1 naložené lišky (kupuji v Německu)
  • 4 řapíky celeru
  • 2 cibule
  • 1 hlavička česneku
  • sůl
  • country koření
  • trochu vývaru

Doporučená příloha

  • brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

šušlinka 11.11.12 13:32

Uvaření se již líbí 5 labužníkům

Diskuse k receptu Vepřová pečeně s liškami a řapíkatým celerem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
ucitelas
328 příspěvků 13.11.12 17:02
ehm
:mrgreen: :mrgreen:
Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Tiramisu z mascarpone

Nejlepší recepty

Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz