Recept Vepřová pečeně s liškami a řapíkatým celerem

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Vepřová pečeně s liškami a řapíkatým celerem

Postup

Maso omyjeme, osušíme. Do pekáče dáme oloupanou, nakrájenou cibuli, nakrájený řapíkatý celer. Přidáme česnek, maso, lišky, osolíme, okořeníme. Podlijeme trochou vývaru. Dáme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme zhruba hodinu a půl přikryté. Dopékáme odkryté, dokud není masíčko pěkně měkké.

Recept je z kategorií: Hlavní jídlo Maso Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 11.11.12 vloženo
  • 3191x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2 hod

Ingredience

  • 1000 g vepřové pečeně
  • 1 naložené lišky (kupuji v Německu)
  • 4 řapíky celeru
  • 2 cibule
  • 1 hlavička česneku
  • sůl
  • country koření
  • trochu vývaru

Doporučená příloha

  • brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

šušlinka 11.11.12 13:32

Uvaření se již líbí 5 labužníkům

Diskuse k receptu Vepřová pečeně s liškami a řapíkatým celerem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Brambory zapečené s brynzou

Nejlepší recepty

Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Cuketové placky Cuketové placky
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz