Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
1. Mletý a celý kmín smícháme asi se 2 lžičkami soli. Ochucenou sůl vetřeme do omytého a osušeného masa, zabalíme do fólie a postavíme na 4 hodiny do chladničky. 2. Maso ze všech stran prudce opečeme na rozpáleném omastku. Přidáme oloupanou rozčtvrcenou cibuli a podlijeme trochou vývaru. 3. Žampiony očistíme a rozkrájíme na čtvrtky. Petrželku omyjeme, osušíme a najemno posekáme. Slaninu nakrájíme na kostičky. Po 30 min. dušení přidáme k masu, osmahneme, podlijeme vývarem a dusíme dalších 30 min. 4. Maso vyjmeme a dáme na teplo. Šťávu procedíme, přidáme smetanu, zahustíme solamylem, uvedeme do varu a necháme chvíli povařit.
Recept je z kategorií: Pečené a zapečené vepřové plátky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Vepřová pečeně s kmínovou kůrkou