Recept Vepřová pečeně česká

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso omyjeme, osušíme, posolíme jen na těch stranách, kde není kůže a posypeme kmínem. Maso položíme na pekáč na podložku, mírně podlijeme, vložíme do horké trouby a nejdříve poléváme vypečenou šťávou. Pečeme asi hodinu. Pak maso obrátíme kůží nahoru, kůži osušíme, ostrým nožem ji nakrájíme na kostičky. Prokrojíme i sádlo, ale jen k masu. Pak kůži silně posolíme a dopečeme maso bez polévání na povrchu.

Další recepty na Vepřová pečeně

Recept je z kategorií: Vepřové pečeně

Nahlásit recept

  • 9346x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg vepřové pečínky s kůží
  • sůl
  • kmín

Doporučená příloha

  • Podáváme s knedlíkem a zelím.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřová pečeně česká

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz