Recept Vepřová pečeně česká

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Maso omyjeme, osušíme, posolíme jen na těch stranách, kde není kůže a posypeme kmínem. Maso položíme na pekáč na podložku, mírně podlijeme, vložíme do horké trouby a nejdříve poléváme vypečenou šťávou. Pečeme asi hodinu. Pak maso obrátíme kůží nahoru, kůži osušíme, ostrým nožem ji nakrájíme na kostičky. Prokrojíme i sádlo, ale jen k masu. Pak kůži silně posolíme a dopečeme maso bez polévání na povrchu.

Další recepty na Vepřová pečeně

Recept je z kategorií: Vepřové pečeně

Nahlásit recept

  • 9855x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg vepřové pečínky s kůží
  • sůl
  • kmín

Doporučená příloha

  • Podáváme s knedlíkem a zelím.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřová pečeně česká

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hruškový koláč

Nejlepší recepty

Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz