Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník Terrinka02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Maso očistíme a kůži nařežeme ostrým nožem do čtverečků.
Smícháme si sůl, pepř, kmín a
tuto směs vetřeme do masa ze všech stran. Stroužky česneku si nakrájíme
na jemné nudličky, které vkládáme do zářezů kůže. Maso vložíme do
pekáčku, potřeme ho olejem a podlijeme malým množstvím vody. Pečeme
2 hodiny a mezi pečením potíráme olejem, ve kterém rozmícháme rozemnutou
majoránku.
Ke konci pečení si smícháme whisky s cukrem, celé maso tím pokropíme a
ještě tak 10 minut dopékáme.
( takto připravené maso jsem i grilovala a jedli jsme s chlebem)
Dobrou chuť!
Recepty dobré kuchyně.
Recept je z kategorií: Vepřové pečeně
dopít whisku, nebo si dát pivčo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění