Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník Terrinka02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso očistíme a kůži nařežeme ostrým nožem do čtverečků. Smícháme si sůl, pepř, kmín a tuto směs vetřeme do masa ze všech stran. Stroužky česneku si nakrájíme na jemné nudličky, které vkládáme do zářezů kůže. Maso vložíme do pekáčku, potřeme ho olejem a podlijeme malým množstvím vody. Pečeme 2 hodiny a mezi pečením potíráme olejem, ve kterém rozmícháme rozemnutou majoránku. Ke konci pečení si smícháme whisky s cukrem, celé maso tím pokropíme a ještě tak 10 minut dopékáme. ( takto připravené maso jsem i grilovala a jedli jsme s chlebem) Dobrou chuť! Recepty dobré kuchyně.
Recept je z kategorií: Vepřové pečeně
dopít whisku, nebo si dát pivčo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Vepřová kýta s whiskou a majoránkou