Recept Vepřová jatýrka s tokajským vínem

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Vepřová jatýrka s tokajským vínem

Postup

Cibuli, česnek a rajčata nakrájíme na drobné kostičky, orestujeme na oleji a zalijeme červeným vínem. Přidáme chilli omáčku, mletou papriku, osolíme, opepříme a necháme povařit. Očištěná a odblaněná játra nakrájíme na plátky, posypeme je drceným pepřem a paprikou, zprudka opečeme na oleji a teprve potom osolíme. Na talíře nalijeme trochu omáčky, na ni rozdělíme játra.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 23.09.03 vloženo
  • 3866x zobrazeno

Ingredience

  • 800 g vepřových jater
  • 4 rajčata
  • 3 cibule
  • asi 4 dl tokajského vína
  • 4 stroužky česneku
  • olej
  • několik kapek chilli omáčky
  • mletá sladká paprika
  • drcený pepř
  • sůl

Doporučená příloha

  • podáváme s bílým pečivem

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřová jatýrka s tokajským vínem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Houbová smaženice Houbová smaženice
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz