Recept Vepřová jatýrka s tokajským vínem

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Vepřová jatýrka s tokajským vínem

Postup

Cibuli, česnek a rajčata nakrájíme na drobné kostičky, orestujeme na oleji a zalijeme červeným vínem. Přidáme chilli omáčku, mletou papriku, osolíme, opepříme a necháme povařit. Očištěná a odblaněná játra nakrájíme na plátky, posypeme je drceným pepřem a paprikou, zprudka opečeme na oleji a teprve potom osolíme. Na talíře nalijeme trochu omáčky, na ni rozdělíme játra.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 23.09.03 vloženo
  • 3938x zobrazeno

Ingredience

  • 800 g vepřových jater
  • 4 rajčata
  • 3 cibule
  • asi 4 dl tokajského vína
  • 4 stroužky česneku
  • olej
  • několik kapek chilli omáčky
  • mletá sladká paprika
  • drcený pepř
  • sůl

Doporučená příloha

  • podáváme s bílým pečivem

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřová jatýrka s tokajským vínem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Houbová smaženice Houbová smaženice
Chilli con carne Chilli con carne

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz