Recept Velikonoční nádivka II

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Rohlíky nakrájíme na kostičky a zalijeme rozpuštěným máslem a mlékem necháme je nabobtnat, pak přidáme žloutky, vařené nebo pečené na kousky nakrájené maso, okořeníme pepřem, muškátovým květem, osolíme, doplníme sekanými bylinkami a lehce vmícháme sníh z bílků. Je-li nádivka řídká můžeme přidat strouhanku. Nádivku pečeme dorůžova ve vymaštěném pekáči.

Recept je z kategorií: Teplé předkrmy

Nahlásit recept

  • 14058x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 0.33 l mléka
  • 8 rohlíků
  • 60 g másla
  • 4 žloutky
  • 250 g uzeného
  • 250 g vepřového
  • 250 g hovězího masa
  • paštikové koření nebo na špičku nože mletého pepře a muškátového květu
  • sůl
  • zelené bylinky
  • 4 bílky.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Velikonoční nádivka II

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz