Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
gegina Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Do vlažného vývaru dáme droždí, lisovaný česnek, mléko, žloutky, jemně nasekané kopřivy a promícháme. Vmícháme mouku, krupici a sůl. Opatrně přimícháme sníh z bílků. (Těsto by mělo být husté asi jako na piškot.) Vlijeme na dobře vymaštěný plech a necháme kynout. Pečeme asi 40 minut ve středně vyhřáté troubě. Kdo neodhadne množství vývaru, dá droždí do vlažného mléka a vývar doleje dle potřeby před vmícháním sněhu z bílků.
Recept je z kategorií: Uzené maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Velikonoční hlavička z dětské krupice