Recept Velbloudí hrby
Labužník Zuzik Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Kuřecí řízky lehce naklepeme, osolíme a opepříme a na pánvi připravíme jako přírodní řízek. Přeložíme na pekáček, na každý řízek položíme půlku broskve a půlku vejce řeznou stranou dolů, překryjeme plátkem sýra, tak aby nebylo nic vidět a v troubě rozpečeme. Vytvoří se efekt dvou hrbu. Hotové přelejeme tatarkou a dozdobíme petrželkou. Určitě bude dobré i z jiných druhů masa.
Recept je z kategorií: Kuřecí maso
- 03.07.02 vloženo
- 5640x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 4 kuřecí řízky
- olej
- pepř
- sůl
- 4 půlky kompotované broskve
- 2 natvrdo uvařená vejce
- 4 plátky tvrdého sýru
- tatarská omáčka
- petrželka na ozdobení
Doporučená příloha
brambor, hranolky, rýže
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Velbloudí hrby
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Velbloudí hrby
Tyhle HRBY jak Zuzik píše děláme doma celkem často a je to opravdu dobrota. Taky je dobré, když se třeba maso naloží na jeden den do nějakého koření, ale ne do silného nálevu, aby nezanikla chuť té broskvičky
)