Recept Vejce v alobalu (do batohu)

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vejce zabalíme jednotlivě do kousků alobalu a pečeme ve žhavém popelu. Naměkko asi 3 minuty, nahniličku 4 minuty a natvrdo asi 8 minut. Čerpáno z Praktické ženy (1998).

Recept je z kategorií: Teplé předkrmy

Nahlásit recept

  • 22.05.04 vloženo
  • 2561x zobrazeno

Ingredience

  • vejce;
  • *Kromě toho:*
  • alobal.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vejce v alobalu (do batohu)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Kuře na medu Kuře na medu
Houbová smaženice Houbová smaženice

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz