Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
esmeralda Australská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Tohle jídlo se servíruje jako Brunch (kombinace slov Breakfast a Lunch) čili na snídani pozdě - na oběd brzo. Ale jistě by to nebyl ani špatný lehký oběd nebo večeře. Kategorii jsem dala náhodně, protože bez ní Labužník recept nezařadí. Má-li někdo lepší nápad, poraďte.
Na pánvi osmažte cibuli a Chorizo, přidejte papriku a smažte ještě chvilku. Přidejte obsah konzervy, 3 lžíce vody a přiveďte k varu a pár minut povařte. Směs rozdělte do misek (používám polévkové). Uprostřed vytlačte důlek, rozklepněte do něj vajíčko. Dejte pod gril aby se vajíčko upeklo. Můžete posypat pepřem, uzenou paprikou atd.... Nesolit! Chorizo i fazole jsou slané dost.
Recept je z kategorií: Luštěniny
Chleba s máslem, toast, pečivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Vejce se španělským nádechem -
Mnam, Esmeraldo, tohle vypada lakave, a ingredience najdu pro zmenu vsude kolem (na rozdil od mych ‚shanecich vyletu‘ po celem meste - kvuli uvareni jednoho ceskeho jidla, hehe) ;o), diky, vyzkousim uz o vikendu! Zdravim z Brisbane