Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Jenofefa Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a rozkrájíme na půlky. Máslo utřeme (ušleháme) do pěny a sáčkem nastříkáme na středně velké kulaté krekery. Na každý kreker položíme půlku vejce řezem nahoru. Plochu vejce ozdobíme kornoutkem z plátku uzeného lososa, který vyplníme kaviárem, doplníme dílkem loupaného citrónu a snítkou petrželové natě. (Nodl Ladislav, Řešátko Jaroslav – Studená kuchyně pro labužníky)
Recept je z kategorií: Zdobená vejce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Vejce s lososem a kaviárem