Recept Valašské podlistníky

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Oloupané brambory jemně nastrouháme, vymačkáme z nich vodu a škrob, smícháme je s vejci, mlékem, moukou a solí. Hmotu namažeme na listy zelné hlávky, ze kterých seřízneme košťál, dáme na plech a zvolna upečeme. Ještě teplé sloupneme z listu a položíme na talíř stranou kde se list otiskl.

Recept je z kategorií: Bramborová jídla

Nahlásit recept

  • 4115x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600g brambor
  • 2 vejce
  • 1 dl mléka
  • 100g hladké mouky
  • 4 ks zelného listu
  • sůl

Doporučená příloha

  • Podáváme s podmáslím nebo s mlékem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Valašské podlistníky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz