Recept Valašské podlistníky

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Oloupané brambory jemně nastrouháme, vymačkáme z nich vodu a škrob, smícháme je s vejci, mlékem, moukou a solí. Hmotu namažeme na listy zelné hlávky, ze kterých seřízneme košťál, dáme na plech a zvolna upečeme. Ještě teplé sloupneme z listu a položíme na talíř stranou kde se list otiskl.

Recept je z kategorií: Bramborová jídla

Nahlásit recept

  • 4240x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600g brambor
  • 2 vejce
  • 1 dl mléka
  • 100g hladké mouky
  • 4 ks zelného listu
  • sůl

Doporučená příloha

  • Podáváme s podmáslím nebo s mlékem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Valašské podlistníky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Štika na smetaně Štika na smetaně
Hruškový koláč Hruškový koláč
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz