Recept Valašské podlistníky

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Oloupané brambory jemně nastrouháme, vymačkáme z nich vodu a škrob, smícháme je s vejci, mlékem, moukou a solí. Hmotu namažeme na listy zelné hlávky, ze kterých seřízneme košťál, dáme na plech a zvolna upečeme. Ještě teplé sloupneme z listu a položíme na talíř stranou kde se list otiskl.

Recept je z kategorií: Bramborová jídla

Nahlásit recept

  • 4302x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600g brambor
  • 2 vejce
  • 1 dl mléka
  • 100g hladké mouky
  • 4 ks zelného listu
  • sůl

Doporučená příloha

  • Podáváme s podmáslím nebo s mlékem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Valašské podlistníky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Banány po amsterodamsku

Nejlepší recepty

Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Ořechový koláč Ořechový koláč
Kuře na medu Kuře na medu
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz