Recept Valašské podlistníky

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Oloupané brambory jemně nastrouháme, vymačkáme z nich vodu a škrob, smícháme je s vejci, mlékem, moukou a solí. Hmotu namažeme na listy zelné hlávky, ze kterých seřízneme košťál, dáme na plech a zvolna upečeme. Ještě teplé sloupneme z listu a položíme na talíř stranou kde se list otiskl.

Recept je z kategorií: Bramborová jídla

Nahlásit recept

  • 4414x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600g brambor
  • 2 vejce
  • 1 dl mléka
  • 100g hladké mouky
  • 4 ks zelného listu
  • sůl

Doporučená příloha

  • Podáváme s podmáslím nebo s mlékem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Valašské podlistníky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Koláč bez vajec s tvarohem

Nejlepší recepty

Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz