Recept Valašské frgaly se zelím

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Do prosáté mouky vmícháme sůl, cukr, vlijeme vlahé mléko a rozpuštěný tuk i žloutky. Rozdrobíme žloutky a necháme rozpustit. Vymícháme hladké vláčné těsto a necháme nakynout asi 30 minut přikryté. Rozdělíme na 4-5 dílů na lehce vymazaný plech. Rukama potřenýma kapkou oleje vytvarujeme kruh stejnoměrně silný, potřeme náplní (krájené spařené zelí a rozinky s kořením), posypeme drobenkou, pokapeme rumem a pečeme v horké troubě po krátkém nakynutí.

Recept je z kategorií: Teplé předkrmy

Nahlásit recept

  • 4661x zobrazeno

Ingredience

  • 300g hladké mouky
  • 200g hrubé mouky
  • 120g cukru krupice
  • 120g margarínu
  • 30g droždí
  • 2 žloutky
  • 2dl mléka
  • sůl.
  • *Náplň:*
  • 400g hlávkového zelí
  • 100g rozinek
  • lžička skořice
  • sůl
  • *Drobenka:*
  • 100g másla
  • 100g hrubé mouky
  • 100g cukru moučky
  • 4 lžíce rumu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Valašské frgaly se zelím

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Výborný domácí kečup

Nejlepší recepty

Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Květáková polévka Květáková polévka
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz