Recept Valašská škvarenica

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

V misce rozkvedláme všechna vejce s 1 lžící vody a ochutíme je solí a papřem. Na pánvi rozškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu a potom přidáme na kostičky nakrájené uzené maso a na kostičky nakrájenou žemli a dobře osmažíme. Zasypeme posekanou petrželkou a vše zalijeme vejci. Po jejich mírném zasmažení je opatrně promícháme, ale jenom tak, aby zůstala ve velkých kusech. Podáváme se salátem a pečivem.

Recept je z kategorií: Teplé předkrmy

Nahlásit recept

  • 10.03.07 vloženo
  • 3050x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 300 g uvařeného uzeného
  • 100 g slaniny
  • 2 včerejší žemle
  • 8 vajec
  • 1 lžíce sekané pažitky, nebo petrželky
  • mletý pepř a sůl podle chuti

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Valašská škvarenica

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz