Recept Valašská škvarenica

babi Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

V misce rozkvedláme všechna vejce s 1 lžící vody a ochutíme je solí a papřem. Na pánvi rozškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu a potom přidáme na kostičky nakrájené uzené maso a na kostičky nakrájenou žemli a dobře osmažíme. Zasypeme posekanou petrželkou a vše zalijeme vejci. Po jejich mírném zasmažení je opatrně promícháme, ale jenom tak, aby zůstala ve velkých kusech. Podáváme se salátem a pečivem.

Recept je z kategorií: Teplé předkrmy

Nahlásit recept

  • 10.03.07 vloženo
  • 3408x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 300 g uvařeného uzeného
  • 100 g slaniny
  • 2 včerejší žemle
  • 8 vajec
  • 1 lžíce sekané pažitky, nebo petrželky
  • mletý pepř a sůl podle chuti

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Valašská škvarenica

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Masarykovo cukroví

Nejlepší recepty

Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Hermelín ve víně Hermelín ve víně

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz