Recept Uzený tolstolobik

(Hodnoceno 1x) Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Uzený tolstolobik

Postup

Porce tolstolobika nasolíme, potřeme rozetřeným česnekem, a necháme 2 hodiny marinovat. Udírnu rozehřejeme na 60°C, porce ryby zavěsíme na provázky tak, aby provázek byl veden pod žeberními kostmi, a dáme do udírny. Udíme do zezlátnutí ryb.

Recept je z kategorií: Sladkovodní

Nahlásit recept

  • 12.12.05 vloženo
  • 16307x zobrazeno

Ingredience

  • 3 kg tolstolobika nakrájeného na podkovy
  • sůl
  • 2 větší hlavičky česneku.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

daduuja 22.11.18 14:58

Ozimilo se :-) pohodový líný čas, na uzení jak dělaný. Opět amur, porce jsem silně osolila a nechala do druhého dne v chladu, na marinádu jsem tentokrát použila v oleji rozmíchanou dobrou maďarskou papriku, česnek a trochu grilovacího koření, šťávu z citronu. Naložená ryba odpočívala asi tři hodiny, pak zlátla v udírně.

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi
Odkaz na uvaření

daduuja 05.12.15 18:05

Udili jsme amura, prosoleného a načesnekovaného, lahůdka. Mánku 5* :-)

Uvaření se již líbí 6 labužníkům

Diskuse k receptu Uzený tolstolobik

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Tatranské kuře Tatranské kuře
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz