Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
manek Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Porce tolstolobika nasolíme, potřeme rozetřeným česnekem, a necháme 2 hodiny marinovat. Udírnu rozehřejeme na 60°C, porce ryby zavěsíme na provázky tak, aby provázek byl veden pod žeberními kostmi, a dáme do udírny. Udíme do zezlátnutí ryb.
Recept je z kategorií: Sladkovodní
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
22.11.18 14:58
Ozimilo se pohodový líný čas, na uzení jak
dělaný. Opět amur, porce jsem silně osolila a nechala do druhého dne
v chladu, na marinádu jsem tentokrát použila v oleji rozmíchanou dobrou
maďarskou papriku, česnek a trochu grilovacího koření, šťávu z citronu.
Naložená ryba odpočívala asi tři hodiny, pak zlátla v udírně.
05.12.15 18:05
Udili jsme amura, prosoleného a načesnekovaného, lahůdka. Mánku 5*
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění