Recept Uzený jazyk se švestkovou omáčkou
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Uzený jazyk uvaříme doměkka a oloupeme. Švestková povidla rozředíme trochou vývaru z jazyka a necháme vařit. Škrob rozmícháme v trošce studené vody, vlijeme do vroucí omáčky a pět minut povaříme do správné hustoty. Do omáčky dáme sušené švestky a prohřejeme.
Recept je z kategorií: Zabijačkové speciality
- 09.11.01 vloženo
- 6136x zobrazeno
Počet porcí
- 3 porce
Ingredience
- 400 g uzeného jazyka
- 400 g švestkových povidel
- 150 g vypeckovaných sušených švestek
- 15 g škrobu
Doporučená příloha
Plátky jazyka přeléváme omáčkou a podáváme s houskovými nebo vídeňskými knedlíky.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Uzený jazyk se švestkovou omáčkou
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Uzený jazyk se švestkovou omáčkou
Vyzkoušel jsem několik receptů na švestkovou omáčku. Tento mne upoutal svou jednoduchostí a časovou nenáročností. Výsledek sklidil všeobecnou pochvalu. Můžu doporučit.