Recept Uzený bůček v pivu a zelí

pepicek Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Uzený bůček v pivu a zelí

Postup

Bůček uvaříme a vychladlý nakrájíme na kostky. Zelí zbavíme košťálů, nakrájíme na nudličky a uvaříme. V pekáči orestujeme maso dozlatova, přidáme uvařené zelí, vše zasypeme nastrouhaným sýrem a zalejeme pivem, osolíme, okořeníme a zapečeme v troubě. Když sýr zhnědne, je jídlo hotové.

Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku

Nahlásit recept

  • 30.05.09 vloženo
  • 10174x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250 g uzeného bůčku
  • 1 hlávka zelí
  • 50 g tvrdého sýra
  • 100 ml tmavého piva
  • pepř
  • sůl

Doporučená příloha

  • Toasty z bílého chleba.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Uzený bůček v pivu a zelí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Linecké slepovací cukroví

Nejlepší recepty

Hruškový koláč Hruškový koláč
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz