Recept Uzený bůček v pivu a zelí

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Uzený bůček v pivu a zelí

Postup

Bůček uvaříme a vychladlý nakrájíme na kostky. Zelí zbavíme košťálů, nakrájíme na nudličky a uvaříme. V pekáči orestujeme maso dozlatova, přidáme uvařené zelí, vše zasypeme nastrouhaným sýrem a zalejeme pivem, osolíme, okořeníme a zapečeme v troubě. Když sýr zhnědne, je jídlo hotové.

Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku

Nahlásit recept

  • 30.05.09 vloženo
  • 9116x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250 g uzeného bůčku
  • 1 hlávka zelí
  • 50 g tvrdého sýra
  • 100 ml tmavého piva
  • pepř
  • sůl

Doporučená příloha

  • Toasty z bílého chleba.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Uzený bůček v pivu a zelí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz