Recept Uzený bůček v kysaném zelí

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Kysané zelí překrájíme, bůček nakrájíme na plátky asi na prst silné. Ohnivzdorný kastrol vymažeme sádlem, vložíme vrstvu zelí, na ni vrstvu bůčku a opakujeme až vše spotřebujeme. Vrchní vrstvou bude zelí. Zalijeme vodou a v mírně vyhřáté troubě dusíme nejméně 3 hodiny. Když je pokrm napolo uvařený, přidáme několik zrnek pepře a zředěný rajský protlak nebo lžičku papriky.

Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku

Nahlásit recept

  • 7473x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g uzeného bůčku
  • 500 g kysaného zelí
  • lžíce sádla
  • celý pepř
  • rajčatový protlak nebo lžička sladké papriky

Doporučená příloha

  • Podáváme s chlebem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Uzený bůček v kysaném zelí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Ořechový koláč Ořechový koláč
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz