Recept Uzený bůček v kysaném zelí

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Kysané zelí překrájíme, bůček nakrájíme na plátky asi na prst silné. Ohnivzdorný kastrol vymažeme sádlem, vložíme vrstvu zelí, na ni vrstvu bůčku a opakujeme až vše spotřebujeme. Vrchní vrstvou bude zelí. Zalijeme vodou a v mírně vyhřáté troubě dusíme nejméně 3 hodiny. Když je pokrm napolo uvařený, přidáme několik zrnek pepře a zředěný rajský protlak nebo lžičku papriky.

Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku

Nahlásit recept

  • 7351x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g uzeného bůčku
  • 500 g kysaného zelí
  • lžíce sádla
  • celý pepř
  • rajčatový protlak nebo lžička sladké papriky

Doporučená příloha

  • Podáváme s chlebem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Uzený bůček v kysaném zelí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz