Recept Uzený bůček v kysaném zelí

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Kysané zelí překrájíme, bůček nakrájíme na plátky asi na prst silné. Ohnivzdorný kastrol vymažeme sádlem, vložíme vrstvu zelí, na ni vrstvu bůčku a opakujeme až vše spotřebujeme. Vrchní vrstvou bude zelí. Zalijeme vodou a v mírně vyhřáté troubě dusíme nejméně 3 hodiny. Když je pokrm napolo uvařený, přidáme několik zrnek pepře a zředěný rajský protlak nebo lžičku papriky.

Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku

Nahlásit recept

  • 7761x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g uzeného bůčku
  • 500 g kysaného zelí
  • lžíce sádla
  • celý pepř
  • rajčatový protlak nebo lžička sladké papriky

Doporučená příloha

  • Podáváme s chlebem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Uzený bůček v kysaném zelí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Vepřové kotlety na pivě

Nejlepší recepty

Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Hruškový koláč Hruškový koláč
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz