Recept Uzené maso v kysaném zelí

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Uzené maso v kysaném zelí

Postup

Kysané zelí překrájíme, uzené maso nakrájíme na plátky. Pekáček vymažeme tukem (sádlem), vyložíme střídavě vrstvou zelí, vrstvou uzeného masa, přidáme celý pepř a končíme vrstvou zelí. Zalijeme vodou s rozmíchaným protlakem a zvolna dusíme doměkka v troubě.

Recept je z kategorií: Uzené maso

Nahlásit recept

  • 16478x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g uzeného masa (bůček, pečeně a pod.)
  • 500 g kysaného zelí
  • 5 kuliček pepře
  • 3-4 lžíce rajčatového protlaku
  • sůl
  • tuk na vymazání pekáčku

Doporučená příloha

  • Podáváme s bramborem nebo knedlíkem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Uzené maso v kysaném zelí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
Labužník handula02
634 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Uzené maso v kysaném zelí

K tomu bramborový knedlíček od máti z Bystřan a je to vynikající oběd.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Chléb s celerem Chléb s celerem
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Cuketové placky Cuketové placky
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz