Recept Uzené maso v kysaném zelí

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Uzené maso v kysaném zelí

Postup

Kysané zelí překrájíme, uzené maso nakrájíme na plátky. Pekáček vymažeme tukem (sádlem), vyložíme střídavě vrstvou zelí, vrstvou uzeného masa, přidáme celý pepř a končíme vrstvou zelí. Zalijeme vodou s rozmíchaným protlakem a zvolna dusíme doměkka v troubě.

Recept je z kategorií: Uzené maso

Nahlásit recept

  • 17757x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g uzeného masa (bůček, pečeně a pod.)
  • 500 g kysaného zelí
  • 5 kuliček pepře
  • 3-4 lžíce rajčatového protlaku
  • sůl
  • tuk na vymazání pekáčku

Doporučená příloha

  • Podáváme s bramborem nebo knedlíkem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Uzené maso v kysaném zelí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Uzené maso v kysaném zelí

Labužník handula02
634 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Uzené maso v kysaném zelí

K tomu bramborový knedlíček od máti z Bystřan a je to vynikající oběd.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Cibulačka Cibulačka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz