Recept Uzené maso v alobalu
Tresinka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Uzené maso nakrájíme na plátky a na alobal dáme na plátky cibuli, potom uzené, takhle to střídáme........potom dáme na pařáček nad vodu dělat (samozřejmě, dáváme pozor, aby z toho nevytekla šťáva). Až je maso měkké, tak je to hotové. Uzené s cibulí, udělá moc dobrý sosík.
Recept je z kategorií: Uzené maso
- 04.09.04 vloženo
- 30375x zobrazeno
Ingredience
- Uzené maso
- Cibule
Doporučená příloha
Bramborový knedlík, zelí
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku8.2.13 15:08
Tahle úprava je nenáročná a dodala uzené krkovici vynikající
„šmak“
Měli jsme s hrachovou kaší. Hrách je z naší zahrádky, maso tentokrát
kupované. Na nedalekých jatkách mají vlastní udírnu a maso tam koupíte
kolirát ještě teplé Mají ho téměř jako domácí… Když dojdou
zásoby našeho, kupuji pouze tam…
Hrachovou kaši dělám jednoduchou - namočený hrách uvařím do měkka,
přidám orestovanou cibulku a česnek i s tím ždibcem sádla, sůl,
majoránku a mléko… Rozmixuju a je to… Máme ji takto nejraději…
Diskuse k receptu Uzené maso v alobalu
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Uzené maso v alobalu
je to již dlouho, co mne napadlo uzené maso péct (spíše dusit) v troubě podlité trochou vody. Všichni si to pochvalovali a zakázali mi uzené ještě někdy máchat ve vodě.
312 příspěvků 25.1.09 03:43
vyzkoušela jsem s rolovanou krkovičkou. 4 plátky jsem proložila cibulí, dle rady zabalila do dvojitého alobalu a pekla/dusila v remosce. Přestože mi část šťávy přece jen utekla, bylo uzené výborné, šťavnaté. Skvělý způsob úpravy uzeného k bramborové kaši.
Dík, Tresinko.
589 příspěvků 25.1.09 03:43
… měla jsem klasické uzené, které je potřeba ještě dále tepelně zpracovávat… a měla jsem strach, jestli to v té páře vůbec „uvařím“… byl zbytečný… maso bylo díky šťávě křehké a šťavnaté…
bohužel ti neřeknu jak dlouho to trvalo… už je to nějaký ten pátek, co jsem to připravovala…
634 příspěvků 25.1.09 03:43
měla jsi uzené, které se už nemusí vařit, nebo to co se ještě vaří? To vypadá zajímavě.
589 příspěvků 25.1.09 03:43
mám pro tento recept 2 slova: jednoduché a vynikající…
jen poznámka - ten alobal si dejte raději dvojitě - vznikne poměrně dost vynikající šťávy a byla by škoda o ni přijít