Recept Uzená - červená

zlata Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Uzená - červená

Postup

Oprané maso uvaříme v zeleninovém vývaru. Měkké maso pokrájíme na drobné kousky a hned vrátíme zpátky. K tomu vhodíme nakrájené brambory a vaříme skoro do měkka, přidáme zmrzlou zeleninu, na jemno pokrájenou cibuli a česnek utřený se solí. Vmícháme protlak a zamícháme vajíčka, která necháme srazit. Doplníme do 4 porcí. Polévku dosolíme, opepříme a nakonec ochutíme rozemnutou sušenou majoránkou

Recept je z kategorií: Polévky

Nahlásit recept

  • 20.07.07 vloženo
  • 5385x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 l vody
  • 15 dkg libového bůčku
  • 15 dkg uzeného kolena
  • 1 kostka zeleninového bujónu
  • 10 dkg mražené francouzské zeleniny
  • 2 syrové brambory
  • 1/2 větší cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 2 vejce
  • 1/2 plechovky malého rajského protlaku
  • sůl
  • pepř
  • majoránka.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Uzená - červená

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz