Recept Uzená - červená

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Uzená - červená

Postup

Oprané maso uvaříme v zeleninovém vývaru. Měkké maso pokrájíme na drobné kousky a hned vrátíme zpátky. K tomu vhodíme nakrájené brambory a vaříme skoro do měkka, přidáme zmrzlou zeleninu, na jemno pokrájenou cibuli a česnek utřený se solí. Vmícháme protlak a zamícháme vajíčka, která necháme srazit. Doplníme do 4 porcí. Polévku dosolíme, opepříme a nakonec ochutíme rozemnutou sušenou majoránkou

Recept je z kategorií: Polévky

Nahlásit recept

  • 20.07.07 vloženo
  • 5051x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 l vody
  • 15 dkg libového bůčku
  • 15 dkg uzeného kolena
  • 1 kostka zeleninového bujónu
  • 10 dkg mražené francouzské zeleniny
  • 2 syrové brambory
  • 1/2 větší cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 2 vejce
  • 1/2 plechovky malého rajského protlaku
  • sůl
  • pepř
  • majoránka.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Uzená - červená

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pečený bůček s blumami

Nejlepší recepty

Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Houbová smaženice Houbová smaženice
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz