Recept Úžasný falešný kaviár Veg
akiramka Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Úvod
Vsetkych mojich znamych oslovil tento recept, oslovi aj Vas?
Postup
Baklažany pecieme na 200C/1hod, 2-3x pretočíme, aby sa opiekol zo všetkych stran. Po dopečeni napichneme šupku opatrne, aby nas nepopalil horuci vzduch z peceneho baklažanu. Urobime dlhy rez a do misky lyzicou vyberieme opecene vnutro. Postupne pridame ostatne ingrediencie.Verim, ze si konecnu upravu dochutite sami. Navrch posypem jemne nakrajanou petrzlenovou vnatou Podavame s teplymi toastami. Vdacna pochutka pre navstevu a budete si zelat, aby Vam ostalo trošicka na dalsi den :-D
- 05.03.13 vloženo
- 6472x zobrazeno
Čas přípravy
- priprava 1h15min
Počet porcí
- 2 porce
Ingredience
- 1-2 baklazany /podla poctu osob/
- stava 1/2 citrona
- struzky cesnaku /kolko Vam chuti/
- sojova omacka light
- taveny syr /napr. 1/2 bambina/
- 1 pol.lyz. smotany
- podla chuti bylinky miesto soli
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku15.5.13 21:56
Výborné.
Použila som 1 baklažán, 1 kopcovú PL syra Philadelphia, 3 ČL thajskej
sójovej omáčky, šťavu z pol citróna, 1 strúčik cesnaku, 1 PL 38 %
bezlaktózovej šľahačkovej smotany, čerstvú petržlenovú vňať.
Diskuse k receptu Úžasný falešný kaviár
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Úžasný falešný kaviár
1454 příspěvků 16.5.13 19:18
Což vyměnit uvedené suroviny následným materiálem? já bych byl spokojen, velmi spokojen.
2453 příspěvků 7.3.13 10:34
No, pokud by se vynechal ten tavený sýr a sójová omáčka a naopak přidal česnek, tak by se to možná jíst dalo. Jinak, receptů na lilkový kaviár je tu spousta (viz vyhledávač), nevidím důvod přidávat další, natož takhle divný.
Voni maj na mysli toho valacha co vo sobě prohlašoval že je chlap???
Příspěvek upraven 07.03.13 v 09:29
…nepošmákl, ale jako dítěti, chutnalo, chutnalo???



Co se receptu tejče, tak název je slovo od slova falešný,,, skoro jako Topolánek
No, až na to VEG
Ale hoď kamenem kdos bez viny. Též jsem se dopustil podobné mytifikace
4812 příspěvků 7.3.13 00:45
Nevím, proč jsem si při čtení tohoto receptu vzpomněla na příhodu mého muže. Jako dítě nacházíval v lese v Krušných horách hromádky Italské směsi.
Kaviár? Milovníci patlažánů si jistě přijdou na své.