Recept Úžasný falešný kaviár Veg

(Hodnoceno 1x) Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úžasný falešný kaviár

Úvod

Vsetkych mojich znamych oslovil tento recept, oslovi aj Vas?

Postup

Baklažany pecieme na 200C/1hod, 2-3× pretočíme, aby sa opiekol zo všetkych stran. Po dopečeni napichneme šupku opatrne, aby nas nepopalil horuci vzduch z peceneho baklažanu. Urobime dlhy rez a do misky lyzicou vyberieme opecene vnutro. Postupne pridame ostatne ingrediencie.Verim, ze si konecnu upravu dochutite sami. Navrch posypem jemne nakrajanou petrzlenovou vnatou
Podavame s teplymi toastami. Vdacna pochutka pre navstevu a budete si zelat, aby Vam ostalo trošicka na dalsi den :-D

Nahlásit recept

  • 05.03.13 vloženo
  • 4323x zobrazeno

Čas přípravy

  • priprava 1h15min

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 1-2 baklazany /podla poctu osob/
  • stava 1/2 citrona
  • struzky cesnaku /kolko Vam chuti/
  • sojova omacka light
  • taveny syr /napr. 1/2 bambina/
  • 1 pol.lyz. smotany
  • podla chuti bylinky miesto soli

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Lyduska 15.05.13 21:56

Výborné.
Použila som 1 baklažán, 1 kopcovú PL syra Philadelphia, 3 ČL thajskej sójovej omáčky, šťavu z pol citróna, 1 strúčik cesnaku, 1 PL 38 % bezlaktózovej šľahačkovej smotany, čerstvú petržlenovú vňať.

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Úžasný falešný kaviár

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
svato
1417 příspěvků 16.05.13 19:18
:potlesk:
 
gmp
1603 příspěvků 07.03.13 19:01
-

Což vyměnit uvedené suroviny následným materiálem? já bych byl spokojen, velmi spokojen.

 
di
2451 příspěvků 07.03.13 10:34

No, pokud by se vynechal ten tavený sýr a sójová omáčka a naopak přidal česnek, tak by se to možná jíst dalo. Jinak, receptů na lilkový kaviár je tu spousta (viz vyhledávač), nevidím důvod přidávat další, natož takhle divný.

 
gmp
1603 příspěvků 07.03.13 09:29
/

Voni maj na mysli toho valacha co vo sobě prohlašoval že je chlap???

Příspěvek upraven 07.03.13 v 09:29

 
casino
4479 příspěvků 07.03.13 08:09
Jako dospělec by si na lesní italské směsi asi moc...

…nepošmákl, ale jako dítěti, chutnalo, chutnalo??? :mrgreen:
Co se receptu tejče, tak název je slovo od slova falešný,,, skoro jako Topolánek ;) :)
No, až na to VEG :)
Ale hoď kamenem kdos bez viny. Též jsem se dopustil podobné mytifikace :oops:

 
esmeralda
4813 příspěvků 07.03.13 00:45

Nevím, proč jsem si při čtení tohoto receptu vzpomněla na příhodu mého muže. Jako dítě nacházíval v lese v Krušných horách hromádky Italské směsi.

Kaviár? Milovníci patlažánů si jistě přijdou na své.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Žloutkové věnečky

Nejlepší recepty

Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Květáková polévka Květáková polévka
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz