Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
gaburiatko Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Kuracie prsia nakrájame na kocky, osolíme, okoreníme a ochutíme horčicou. Osmahneme na olivovom oleji podlejeme trochou vody a dusíme. Takmer na konci pridáme na kolieska nakrájaný pór, ešte chvíľku dusíme a na koniec vlejeme smotanu rozmiešanú so škrobom a dochutíme majoránom podľa chuti. Ten majorán je tam dôležitý, určite ho tam dajte, ale jasné že postupne podľa chuti. Množstvo smotany nepíšem, každý má rád iné množstvo omáčky. Ja som dala 250 ml smotany a 1 ČL škrobu, ale všetko záleži od množstva mäska (aké veľké prsia budete mať). Ak Vám bude málo omáčky, kľudne dolejte mlieko a do neho dajte opäť škrob.
Recept je z kategorií: Drůbež
ryža
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Úžasné kuracie mäsko s pórom
28 příspěvků 24.3.10 03:39
Gaburiatko, dakujem za recept. Vyskusala som ( presne podla receptu ) a bolo to naozaj chutne. Navyse je potrebnych len zopar ingrediencii a postup tiez nie je zlozity. Uz je medzi oblubenymi a V nasej rodine sa urcite bude varit.
740 příspěvků 15.7.09 23:32
Velemanova, veeelmi ma tesi, ze chutilo, aj ja mam tento receptik rada, jednoduche a mnamky
A ten majoran ma tiez odradzal, ale bez neho to
nie je ono.
13 příspěvků 24.6.09 23:06
Prosím o vysvetlenie, prečo sa Vám zdá tmavá jíška vhodnejšia ako Maizena alebo solamyl? Ja by som mu určite dala prednosť, ale možno som málo informovaná
1 příspěvek 24.6.09 19:17
šla jsem do toho, že tam nedám majoránku, ale dala!!! bylo to naprosto výborné a úžasné, a to jsem neměla ani olivový olej, a zahustila jsem jen jednou lžící tmavé jíšky, žádný solamyl!! doporučuju