Recept Úhoř v marinádě

bedla Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Staženého a vykuchaného úhoře potřeme uvedenou marinádou i uvnitř, zabalíme do alobalu a dáme přes noc uležet do ledničky. Druhý den připravíme přímo v alobalu na rožni, nebo dáme péci do rozpálené trouby v kastrolu i s alobalem. Mírně podléváme a potíráme máslem. Nebo můžeme připravit na plotně na pánvičce, posekaný na díly asi 7 cm. Hotové porce sypeme čerstvou petrželkou.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 12.08.05 vloženo
  • 9147x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 1/2 hod.

Ingredience

  • 1 úhoř
  • marináda:
  • 1 PL másla - rozpustíme
  • 1 KL hořčice
  • 4 stroužky česneku
  • 1 KL drceného kmínu
  • trochu mletého pepře
  • 1 KL citronové šťávy
  • větvičku rozmarýnu
  • čerstvá sekaná petrželka.

Doporučená příloha

  • americké brambory, tatarka, čerstvá bageta, zeleninový salát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Úhoř v marinádě

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz