Recept Údenárska polievka

babi Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Očištěné, nakrájené fazolky dáme vařit do 1l vývaru, přidáme sůl, pepř a na kostky nakrájené brambory. Uvaříme do měkka. Polévku zahustime zásmažkou z másla a mouky, do které jsme přidali papriku. Povaříme a přidáme osmažené, nakrájené párky. Podáváme s posekanou petrželkou.

Recept je z kategorií: Masové polévky

Nahlásit recept

  • 09.11.02 vloženo
  • 4116x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 300g zelených fazulkových lusků
  • 2 párky
  • trochu mleté papriky
  • sůl a pepř
  • 30g másla+30g mouky na zásmažku
  • 1l vývaru z kostí (i z kostky)
  • 3 očištěné brambory
  • petrželová nať

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Údenárska polievka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Masarykovo cukroví

Nejlepší recepty

Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Tatranské kuře Tatranské kuře
Mrkvový salát Mrkvový salát

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz