Recept Tyrolské Gröstle

Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Tyrolské Gröstle

Postup

Brambory oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. Pečené maso nakrájíme na proužky. Oloupejte cibuli, překrojte na polovinu a nakrájíme na tenké proužky. Nakrájejte slaninu na malé kostičky. Polovinu sádla rozpustíme na pánvi. Osmažte slaninu, přidejte cibuli a brambory a vše na mírném ohni mícháme po dobu 15-20 minut, dokud se neosmaží do křupava. Osolíme, přidáme pepř a kmín. Osmažte maso a klobásy v druhé pánvi na zbývajícím sádle . Smícháme maso s brambory. Posypte petrželkou a na každou porci přidáme sázené vejce. Výborné zbytkové jídlo

Nahlásit recept

  • 01.05.12 vloženo
  • 6251x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 min.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 g brambor, vařených
  • 300 g vepřového nebo hovězího pečeného masa (nebo jakékoliv zbytky pečeného masa)
  • 2 velké cibule
  • 4 vejce
  • 2 paprikové klobásy
  • 100 g uzené slaniny
  • 2 lžíce másla nebo sádla
  • Sůl a pepř
  • ½ lžičky kmínu
  • ½ svazek petrželky, nasekané

Doporučená příloha

  • Zelený salát s dijonskou zálivkou

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Bill 2.5.12 06:45

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Tyrolské Gröstle

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Brambory zapečené s brynzou

Nejlepší recepty

Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz