Recept Tyrolské Gröstle

Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Tyrolské Gröstle

Postup

Brambory oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. Pečené maso nakrájíme na proužky. Oloupejte cibuli, překrojte na polovinu a nakrájíme na tenké proužky. Nakrájejte slaninu na malé kostičky. Polovinu sádla rozpustíme na pánvi. Osmažte slaninu, přidejte cibuli a brambory a vše na mírném ohni mícháme po dobu 15-20 minut, dokud se neosmaží do křupava. Osolíme, přidáme pepř a kmín. Osmažte maso a klobásy v druhé pánvi na zbývajícím sádle . Smícháme maso s brambory. Posypte petrželkou a na každou porci přidáme sázené vejce. Výborné zbytkové jídlo

Nahlásit recept

  • 01.05.12 vloženo
  • 5967x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 min.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 g brambor, vařených
  • 300 g vepřového nebo hovězího pečeného masa (nebo jakékoliv zbytky pečeného masa)
  • 2 velké cibule
  • 4 vejce
  • 2 paprikové klobásy
  • 100 g uzené slaniny
  • 2 lžíce másla nebo sádla
  • Sůl a pepř
  • ½ lžičky kmínu
  • ½ svazek petrželky, nasekané

Doporučená příloha

  • Zelený salát s dijonskou zálivkou

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Bill 02.05.12 06:45

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Tyrolské Gröstle

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Grilovaný pstruh

Nejlepší recepty

Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Štika na smetaně Štika na smetaně
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Karbanátky Karbanátky
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz