Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
podzim27 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Necháme si máslo trochu změknout, aby se lépe zašlehalo s tvarohem.Všechny suroviny ušlehám dohromady.Krém namažu na korpus a pokladu ovocem a zaleji želatinou.Máme plný pekáč dobrych zákusků,
Recept je z kategorií: Krémy
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
23.10.15 18:45
Moc dobrý krém, dělám jej často - na potření buchty řidší, na
slepení dortu či řezů hustší…
Do dortu si dávám větší práci s výslednou konzistencí, ale na potření
lité buchty pouze utřu ručně…
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Tvarohový krém