Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Tvarohy, půl “vaničky” krystalového cukru, 1 vanilkový cukr a půl litru mléka ušlehejte. Nesmí vás zarazit, že vznikne velmi tekutá hmota. Potom dejte zvlášť do misky polohrubou mouku, půl “vaničky ”krystalového cukru, 1 kypřící prášek a 1 vanilkový cukr. Zamíchejte a polovinu sypké směsi nasypte na plech – pozor, nevymazávejte ho. Na to nalijte tekutou hmotu a přidejte druhou polovinu sypké směsi. Navrch nastrouhejte kousky másla. Koláč pečte při teplotě 170 –180 stupňů C asi 25 – 30 minut (až je máslo mirně nahnědlé. Vznikne vlahý a velice chutný zákusek.
Recept je z kategorií: Koláče
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Tvarohový koláč podle Ivety Bartošové
433 příspěvků 25.1.09 03:43
Omlouvam se, ale vypadlo a.
433 příspěvků 25.1.09 03:43
Pmpelisko, kolik je tam toho masla?
5 příspěvků 25.1.09 03:43
Podobný recept jsem zrovna včera obdržel od kamaráda.Prodává ho pod názvem
„Švédský“,tak ho i pod tímto názvem přidám do receptů.
Zdravím všechny „Labužník“, Alffa