Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
xmilenax Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Vymažeme a vysypeme plech, na plech rozetřeme stejnoměrně pomocí špachtle těsto a necháme vyšší okraje, na těsto rozložíme nastrouhaná jablka, polijeme tvaroem a upečeme Tip: jablka můžeme smíchat s tvarohem, je to rychlejší a chuti to neuškodí
Recept je z kategorií: Buchty
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
17.10.15 19:50
Buchta je dobrá,já dle rady dala do těsta méně cukru a podruhé bych dala plnou dávku dle receptu. Do náplně jsem vejce a mléko nedávala a je to chutné i tak. Jen mne překvapilo těsto,čekala jsem tekutější,takže mixér jsem nepoužila,jen ruce.Jinak také jsem posílal a skořicí. Pekla jsem na 180st.,cca 40-45minut.
Líbí se mi25.1.15 16:33
Poloviční dávka, aby se vešela do remosky. Vynechala jsem mléko a vejce
v tvarohové náplni (bylo to už tak dost tekuté). Poslechla jsem paní
níže a dala půlku cukru - opravdu není potřeba celá dávka. Škoda, že
jsem nedala skořici a ještě víc jablek. I tak ale výsledek super. (bohužel mi spadl, takže vizuálně je to
bída.
17.1.15 19:53
Jablka jsem nahradila hruškami, pár jsem jich nakrájela na kousky a zbytek
nastrouhala do náplně, přidala skořici. Do těsta i náplně jsem dala
o polovinu méně cukru, přijde mi to tak akorát. Mléka jsem dala zhruba jen
jeden hrnek. Vychlazený koláč je výborný a jemný. Díky za recept .
24.10.13 15:49
výborné, jablek se zdá opravdu hodně, ale po upečení je to
dokonalé,
14.2.13 17:26
Jednoznačně palec nahoru
Dobré, šťavnaté!
Jen do těsta jsem přidala jeden celý kefír (0,5 l)
Určitě nebyla tato buchtelka naposledy…
Pudink jsem našla už pouze malinový, ale vůůůůbec to nevadilo
Jablek se mi napřed zdálo mnoho, ale je to vážně akorát…
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Tvarohová buchta s jablky
2 příspěvky 9.10.14 12:53
Vychlazená velice dobrá

2 příspěvky 9.10.14 10:15
Tak se mi peče v troubě
Až bude hotová napíšu, ale
vypádá dobře.
1 příspěvek 21.10.13 08:42
Včera som piekla tento koláč…keď som ho vytiahla z trúby som nejak nebola nadšená, zdal sa mi zlý, ako keby nedopečený, skoro som ho chcela vyhodiť do koša, ale nechala som ho tak, že ked sa vrátim z prechádzky tak sa potom uvidí…počas tej prechádzky ztuhol a koláč bol výborný, kedže píšem bol, už nie je nakoľko bol taký dobrý že sa hneď zjedol
do takových náplní se pudinkový prášek dává bez předchozího uvaření, pudink se z něj stane až při pečení a náplň víc ztuhne. Jen to chce s krájením hotové buchty počkat až do úplného vychladnutí.
1 příspěvek 22.5.11 11:31
dobrý den, ctěla bych vyzkoušet buchtu, ale nevím, zda se tam dává uvařený pudink, nebo jen ingredience. Děkuji za odpověď. Iloris
97 příspěvků 25.1.09 03:43
k tej plnke: dava sa tam uvareny pudink alebo sa tam len to mlieko a pudinkovy prasok vyleje?
dakujem
1 příspěvek 25.1.09 03:43
Výborná! Přidala jsem nakrájený banán a skořici. Vážně dobrý recept..