Recept Tuniská caponata - Capodade Tunisienne

Tuniská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Baguettu nalámeme na malé kousky, spaříme, oloupeme, nakrájíme na kousky rajská jablíčka a na drobné kostičky cibuli. Do mísy dáme výše uvedené ingredience, přidáme kapary, rozdrobeného tuňáka, ocet, olej, osolíme opepříme a vše dokonale promícháme. Nejlépe je to připravit večer a teprve druhý den podávat aby se ingredience dobře spojily.

V letních měsících docela vhodný lehký předkrm.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla

Nahlásit recept

  • 28.03.10 vloženo
  • 2148x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250 gr starší ztvrdlé baguetty
  • 400 gr rajských jablíček
  • 200 gr červené cibule
  • 100 gr kapary v octě
  • 200 gr tuňáka v olivové oleji
  • 8 PL panenského olivového oleje
  • 5 PL vinného octa
  • sůl
  • črstvě mletý pepř.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tuniská caponata - Capodade Tunisienne

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pelmeně z červené řepy

Nejlepší recepty

Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Reveňový koláč Reveňový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz