Recept Tuniská caponata - Capodade Tunisienne

Louis Tuniská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Baguettu nalámeme na malé kousky, spaříme, oloupeme, nakrájíme na kousky rajská jablíčka a na drobné kostičky cibuli. Do mísy dáme výše uvedené ingredience, přidáme kapary, rozdrobeného tuňáka, ocet, olej, osolíme opepříme a vše dokonale promícháme. Nejlépe je to připravit večer a teprve druhý den podávat aby se ingredience dobře spojily. V letních měsících docela vhodný lehký předkrm.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla

Nahlásit recept

  • 28.03.10 vloženo
  • 2773x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250 gr starší ztvrdlé baguetty
  • 400 gr rajských jablíček
  • 200 gr červené cibule
  • 100 gr kapary v octě
  • 200 gr tuňáka v olivové oleji
  • 8 PL panenského olivového oleje
  • 5 PL vinného octa
  • sůl
  • črstvě mletý pepř.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tuniská caponata - Capodade Tunisienne

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Sýrový bramborák

Nejlepší recepty

Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz