Recept Tuniská caponata - Capodade Tunisienne

Tuniská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Baguettu nalámeme na malé kousky, spaříme, oloupeme, nakrájíme na kousky rajská jablíčka a na drobné kostičky cibuli. Do mísy dáme výše uvedené ingredience, přidáme kapary, rozdrobeného tuňáka, ocet, olej, osolíme opepříme a vše dokonale promícháme. Nejlépe je to připravit večer a teprve druhý den podávat aby se ingredience dobře spojily.

V letních měsících docela vhodný lehký předkrm.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla

Nahlásit recept

  • 28.03.10 vloženo
  • 2184x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250 gr starší ztvrdlé baguetty
  • 400 gr rajských jablíček
  • 200 gr červené cibule
  • 100 gr kapary v octě
  • 200 gr tuňáka v olivové oleji
  • 8 PL panenského olivového oleje
  • 5 PL vinného octa
  • sůl
  • črstvě mletý pepř.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tuniská caponata - Capodade Tunisienne

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz