Recept Tuňák se zeleninou jako ragú

Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Opláchněte tuňáka, osušte ho, nakrájejte na kousky a osmažte na dvou polévkových lžících oleje, odkapte a nechte na teplém místě k dalšímu použití. V hlubokém kastrolu na dvou polévkových lžících oleje zpěňte na drobně nakrájenou cibuli s česnekem. Přidejte oloupaná a vymačkaná na půl překrojenárajská, tuňáka, hrášek, brambory, tymián, chilli papričku, 1 dl vody, osolte opepřete, zakryjte poklici a zvolna vařte cca 40 minut za občasného mícháni. Podávejte horké s bagetou.

Recept je z kategorií: Mořské

Nahlásit recept

  • 20.04.10 vloženo
  • 2116x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hod.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 gr plátek tuňáka
  • 800 gr oloupaných a vymačkaných rajských
  • 400 gr jemného hrášku (může být i mražený)
  • 300 gr oloupaných brambor
  • 4 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 chilli papričku
  • 4 PL olivového oleje
  • pepř
  • sůl.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tuňák se zeleninou jako ragú

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Štika na smetaně

Nejlepší recepty

Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Bazalkové máslo Bazalkové máslo

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz