Recept Tuňák se zeleninou jako ragú

Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Opláchněte tuňáka, osušte ho, nakrájejte na kousky a osmažte na dvou polévkových lžících oleje, odkapte a nechte na teplém místě k dalšímu použití. V hlubokém kastrolu na dvou polévkových lžících oleje zpěňte na drobně nakrájenou cibuli s česnekem. Přidejte oloupaná a vymačkaná na půl překrojenárajská, tuňáka, hrášek, brambory, tymián, chilli papričku, 1 dl vody, osolte opepřete, zakryjte poklici a zvolna vařte cca 40 minut za občasného mícháni. Podávejte horké s bagetou.

Recept je z kategorií: Mořské


Reklama

Nahlásit recept

  • 20.04.10 vloženo
  • 2031x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hod.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 gr plátek tuňáka
  • 800 gr oloupaných a vymačkaných rajských
  • 400 gr jemného hrášku (může být i mražený)
  • 300 gr oloupaných brambor
  • 4 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 chilli papričku
  • 4 PL olivového oleje
  • pepř
  • sůl.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tuňák se zeleninou jako ragú

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz