Recept Tuňák se zeleninou jako ragú

youpi Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Opláchněte tuňáka, osušte ho, nakrájejte na kousky a osmažte na dvou polévkových lžících oleje, odkapte a nechte na teplém místě k dalšímu použití. V hlubokém kastrolu na dvou polévkových lžících oleje zpěňte na drobně nakrájenou cibuli s česnekem. Přidejte oloupaná a vymačkaná na půl překrojenárajská, tuňáka, hrášek, brambory, tymián, chilli papričku, 1 dl vody, osolte opepřete, zakryjte poklici a zvolna vařte cca 40 minut za občasného mícháni. Podávejte horké s bagetou.

Recept je z kategorií: Mořské

Nahlásit recept

  • 20.04.10 vloženo
  • 2531x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hod.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 gr plátek tuňáka
  • 800 gr oloupaných a vymačkaných rajských
  • 400 gr jemného hrášku (může být i mražený)
  • 300 gr oloupaných brambor
  • 4 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 chilli papričku
  • 4 PL olivového oleje
  • pepř
  • sůl.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tuňák se zeleninou jako ragú

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Staročeské kotlety

Nejlepší recepty

Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz