Recept Tuňák s omáčkou z česneku a rajčat 2

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Obalte porce tuňáka v mouce a orestujte s cibulkou a 4 lžícemi oleje. Až budou opečené dozlatova, osolte, přidejte olivy a zalijte půlkou skleničky vína, kterou nechte odvařit. Tuňáka dejte okapat. Zbylou omáčku vařte dalších 5 minut, nařeďte ji skleničkou teplé vody a nakonec propasírujte lisem na zeleninu. Propasírovanou omáčku znovu zahřejte, nalijte ji na tuňáka a doplňte rajčetem pokrájeným na malé kostičky.

Recept je z kategorií: Mořské

Nahlásit recept

  • 07.06.05 vloženo
  • 4860x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce tuňáka (700 g), 150g zelených oliv bez pecek, 30 g krájené cibule, 1 rajče, hladká mouka, bílé suché víno, olivový olej extravergine, sůl

Doporučená příloha

  • Těstoviny

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tuňák s omáčkou z česneku a rajčat 2

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Karbanátky

Nejlepší recepty

Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Kuře na medu Kuře na medu
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz