Recept Tuňák s omáčkou z česneku a rajčat 2

Pepino Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Obalte porce tuňáka v mouce a orestujte s cibulkou a 4 lžícemi oleje. Až budou opečené dozlatova, osolte, přidejte olivy a zalijte půlkou skleničky vína, kterou nechte odvařit. Tuňáka dejte okapat. Zbylou omáčku vařte dalších 5 minut, nařeďte ji skleničkou teplé vody a nakonec propasírujte lisem na zeleninu. Propasírovanou omáčku znovu zahřejte, nalijte ji na tuňáka a doplňte rajčetem pokrájeným na malé kostičky.

Recept je z kategorií: Mořské

Nahlásit recept

  • 07.06.05 vloženo
  • 4958x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce tuňáka (700 g), 150g zelených oliv bez pecek, 30 g krájené cibule, 1 rajče, hladká mouka, bílé suché víno, olivový olej extravergine, sůl

Doporučená příloha

  • Těstoviny

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tuňák s omáčkou z česneku a rajčat 2

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Chilli con carne Chilli con carne
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz