Recept Tuklavské ptáčky (či tuklavští ptáčci, -čkové ;o)

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Játra nakrájíme na plátky, každý pokapeme worcesterem, potřeme hořčicí, položíme na něj kolečko salámu, 3 nudličky okurky a kousek tučného od šunky. Pak plátky zabalíme a zavážeme bílou nití. Podusíme na sádle, šťávu zaprášíme moukou, povaříme, osolíme, opepříme a dovaříme. *Tip:* Játra můžeme nahradit vepřovým masem. Čerpáno z časopisu Ano.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 23.02.07 vloženo
  • 2518x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • vepřová játra
  • 100 g šunkového salámu
  • worcesterská omáčka
  • hořčice
  • sterilované okurky
  • tučné od šunky
  • trocha mouky
  • pepř
  • sůl
  • sádlo.

Doporučená příloha

  • bramborová kaše, tatarská omáčka.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tuklavské ptáčky (či tuklavští ptáčci, -čkové ;o)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Reveňový koláč Reveňový koláč
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Koláč s jahodami Koláč s jahodami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz