Recept Tuklavské ptáčky (či tuklavští ptáčci, -čkové ;o)

penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Játra nakrájíme na plátky, každý pokapeme worcesterem, potřeme hořčicí, položíme na něj kolečko salámu, 3 nudličky okurky a kousek tučného od šunky. Pak plátky zabalíme a zavážeme bílou nití. Podusíme na sádle, šťávu zaprášíme moukou, povaříme, osolíme, opepříme a dovaříme. *Tip:* Játra můžeme nahradit vepřovým masem. Čerpáno z časopisu Ano.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 23.02.07 vloženo
  • 2718x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • vepřová játra
  • 100 g šunkového salámu
  • worcesterská omáčka
  • hořčice
  • sterilované okurky
  • tučné od šunky
  • trocha mouky
  • pepř
  • sůl
  • sádlo.

Doporučená příloha

  • bramborová kaše, tatarská omáčka.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Tuklavské ptáčky (či tuklavští ptáčci, -čkové ;o)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz