Recept Třešňové suflé (lehký nákyp)

petrunka Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Vejce vyšleháme s cukrem a postupně vmícháme mléko. Směs vlijeme do máslem vymazaných misek a poklademe vypeckovanými třešněmi. Pečeme na plechu 15 minut v předem vyhřáté troubě. Před podáváním ozdobíme snítkou meduňky a šlehačkou. Podáváme ihned - ještě horké. Zdroj: kalendář 2005 Prima vařečky. Dneska jsem otočila stránku a vykoukl na mě tenhle krásný dezert, tak jsem se musela podělit... Doufám, ze tady není nic podobného, udělala jsem kontrolu křížem krážem :)

Recept je z kategorií: Dezerty

Nahlásit recept

  • 06.06.05 vloženo
  • 3360x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 3 vejce
  • 0,3 l mléka
  • 1 vanilkový cukr
  • 2 lžíce hnědého cukru (nebo jiného)
  • 200g třešní
  • meduňka
  • šlehačka
  • 4 gratinovací (zapékací) misky
  • máslo na vymazání

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Třešňové suflé (lehký nákyp)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Třešňové suflé (lehký nákyp)

bedla
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Třešňové suflé (lehký nákyp)

Zakoupila jsem zapékací misky a toto určitě vyzkouším. Díky.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Květáková polévka Květáková polévka

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz