Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
strnecka Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Nejprve připravíme bešamelovou omáčku z másla mouky a mléka. Přibližně po 20 minutách vaření přidáme, sůl, pepř, muškátový oříšek a sekanou petrželku. Do hotové bešamelové omáčky zamícháme hořčici a získáme hořčičnou omáčku. Rybí filé pokapeme citrónovou šťávou, necháme chvíli uležet, vložíme na zapékací misku, osolíme, posypeme paprikou a zalijeme hořčičnou omáčkou. Na povrch porcí ještě položíme máslo a zapékáme v troubě asi 15 minut. ("Prima vařečka, TV Prima, 2000)
Recept je z kategorií: Ryby
vařené brambory, mléko, bylinky sůl, máslo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
20.10.17 18:31
Recept výborný, jen mouky je třeba podstatně méně, jinak to není
omáčka, ale těstíčko Chuťově moc dobré, velmi jsme si
pochutnali
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Treska zapečená v hořčičné omáčce