Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník jandule02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na pánev nalijeme olej, tresku osolíme, opepříme a na pánvi opečeme. Vyjmeme, odložíme, na výpek přidáme najemno nakrájenou cibuli a nastrouhanou kořenovou zeleninu, bobkový list a mírně podlijeme. Přidušujeme, až je zelenina měkká. Přidáme šlehanou smetanu, necháme přejít var a odstavíme. Necháme trochu prochladnout, ale ne úplně, do ještě teplého zamícháme majonézu. Do misky naskládáme porce tresky, přelijeme remuládou a dáme do chladna nejlépe přes noc. Před podáváním opět vyjmeme rybu - přendáme na talířky, remuládu zamícháme a dochutíme citronovou šťávou event. solí a přelijeme porce ryby, ozdobíme třeba rajčetem a petrželkou. Kdo má rád, může variabilně přidat zelený hrášek.
Recept je z kategorií: Mořské
bílé pečivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Treska v remuládě
Když jsem to dělala poprvé, tak to bylo zděšení - po přimíchání majolky vzniklo něco hrozného - řídká taková divná omáčka - ale druhý den…
To je moc pěkný receptík!